Start Verkoop Hoef en Haag Het Dorpshart Fase 3A

Op 7 februari 2019 om 17:00 uur start de online verkoop van weer een nieuwe fase in deelplan Het Dorpshart in Hoef en Haag. Deze fase bestaat uit 64 woningen waaronder tweekappers, hoek- en tussenwoningen.

Hoef en Haag Het Dorpshart Fase 3A

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwdorp van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis voor een goede prijs in deze groene, historische omgeving aan de Lek. Hoef en Haag bestaat uit 3 verschillende wijken. Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Ieder deel heeft een geheel eigen karakter.

Het Dorpshart is geliefd vanwege de dorpse opzet van de wijk. Gezellig druk en ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Hier woon je rondom de Brink: het hart van de wijk waar alle voorzieningen zijn en waar plaats is voor ontmoeten. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus

Kijk jij graag vanuit jouw favoriete plekje op de bank uit over de Meander of op het gezellige centrum van Hoef en Haag? Het Dorpshart biedt volop mogelijkheden!

Heb je interesse in een nieuwe woning in Het Dorpshart? Inschrijven kan via jouw persoonlijke Eigen Huis account op de website van Hoef en Haag: www.hoefenhaag.nl

Spreek je liever eerst één van onze makelaars? Kom naar de Meet&Greet op 12 februari 2019 van 18:30 tot 19:30 uur in de woonwinkel van Hoef en Haag, Voorstraat 45 te Vianen.

 

Kom langs - of - Maak een afspraak