Samenwerking tussen De Keizer en Otto Smit: De Keizer Smit makelaarshuys

De Keizer Makelaars Vianen gaat per 1 november 2017 een alliantie aan met Otto Smit makelaarshuys.

 

 

Nieuwe ontwikkelingen en trends in de makelaardij volgen elkaar razendsnel op. Denk maar eens aan online marketing, de invloed van sociale media op communicatie en uitwisseling, automatisering en strategische samenwerkingsverbanden. Voortdurend zoekt De Keizer makelaarsgroep naar de beste tools die we bij het verkopen, aankopen of verhuren van panden/nieuwbouwprojecten aanbieden en inzetten. Volledig ter ondersteuning van de belangen van de klant in het totale proces van dienstverlening.

Twee jaar geleden heeft De Keizer makelaarsgroep een kantoor in Vianen geopend, in eerste instantie om met name de verkoop van de nieuwbouwprojecten Hoef & Haag en Wonen in Helsdingen te begeleiden. De Keizer Makelaars Vianen heeft zich in korte tijd tot een full-service bestaande bouw- en nieuwbouwkantoor ontwikkeld. Om de klant nog beter van dienst te zijn in de regio groot Vianen is De Keizer Makelaars Vianen met ingang van 1 november 2017 een alliantie aangegaan met Otto Smit Makelaarshuys.

 

 

 

De Keizer Smit makelaarshuys is de nieuwe naam voor de vestigingen in Vianen en deze maken structureel onderdeel uit van De Keizer makelaarsgroep met per 1 november 2017 zeven kantoren in Midden-Nederland, waarvan dus twee vestigingen in Vianen, één op de Voorstraat 54 en één op de Kerkstraat 2. De kantoren in Nieuwegein, Houten, Vleuten, Utrecht en Maarssen blijven gewoon opereren onder De Keizer makelaarsgroep. Met deze samenwerking hebben we een nieuwe stap gezet naar de toekomst, met behoud van de kwaliteit en persoonlijke inzet en betrokkenheid die de klant gewend is.

 

 

 

 

 

Kom langs - of - Maak een afspraak