Een succesvolle aanpak van onze makelaar Anne-Marie

Collega's noemen Anne Marie de wervelwind binnen ons kantoor Houten. Altijd in voor een praatje, goed in haar vak én de passie voor de makelaardij zit volledig in haar bloed.

De aanpak van Anne-Marie

Als iemand de markt in Houten goed kent is zij het wel. Ze woont zelf in Houten en er zijn maar weinig bewoners die haar uit het sociale leven niet kennen. Zij neemt graag de tijd voor onze klanten want haar motto is: ontzorgen in het totale proces van een zeer spannende periode in ieders wooncarrière. "Beslissingen worden genomen die hun leven totaal zal veranderen. Dat is zo mooi dat je hen hierin kan begeleiden en bij kan staan” zegt Anne Marie. Inmiddels werkt Anne Marie al weer 20 jaar bij De Keizer en is onlangs geslaagd voor haar eerste deel van haar vaktest. Wat aantoont dat zij het makelaarsvak tot in de puntjes beheerst!   

Maak een afspraak (met Anne-Marie)

Wil jij je woning verkopen via ons of door Anne Marie in het bijzonder? Vraag een gratis waardebepaling aan en wij komen geheel vrijblijvend bij je langs. We laten je graag kennis maken met onze fijne organisatie en onze succesvolle verkoopaanpak. Of ben je juist op zoek naar een woning? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Terwijl jij bezig houdt met je dagelijkse bezigheden gaan wij op zoek naar een huis die aan je woonwensen voldoet!

Dus vraag een vrijblijvende waardebepaling aan of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek aankoop

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief en wil je niets missen van het nieuws op de woningmarkt in 2020? Schrijf je dan hier in!  

 

Kom langs - of - Maak een afspraak