Mirjam, makelaar en manager van vestiging Vianen

Collega's noemen Mirjam de rots in de branding. Zij straalt rust uit, laat een ieder in zijn waarde, is zeer gepassioneerd in het uitvoeren van haar vak en weet met haar lach en positieve uitstraling haar team te inspireren.

Mirjam Groen

De aanpak van Mirjam

Al ruim 19 jaar heeft Mirjam het De Keizer bloed door haar aderen stromen. Zij heeft haar opleiding tot RM RT makelaar 4 jaar geleden bij ons behaald en is manager van ons kantoor Vianen. Een stad waar zij zich helemaal thuis voelt! Mirjam haar motto is: Volledige aandacht voor onze opdrachtgever. "Je komt namelijk in aanraking met mensen die een grote (woon)stap in hun leven zetten, hierin is het advies en de begeleiding die ik kan geven zo waardevol. Je maakt een wens tot verhuizen voor hen waar, daarom is het zo belangrijk dat ik niet alleen de grote lijnen uitzet maar ook oog heb voor de in eerste instantie lijkende bijzaken want juist díe spelen in het hele proces een cruciale rol."

Maak een afspraak

Wil jij je woning verkopen via ons of door Mirjam in het bijzonder? Vraag een gratis waardebepaling aan en wij komen geheel vrijblijvend bij je langs. We laten je graag kennis maken met onze fijne organisatie en onze succesvolle verkoopaanpak. Of ben je juist op zoek naar een woning? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Terwijl jij je bezig houdt met je dagelijkse bezigheden gaan wij op zoek naar een huis die aan je woonwensen voldoet!

Dus vraag een vrijblijvende waardebepaling aan of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek aankoop

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief en wil je niets missen van het nieuws op de woningmarkt in 2020? Schrijf je dan hier in!  

 

Kom langs - of - Maak een afspraak