Uitvoering van onze werkzaamheden ivm het Coronavirus (COVID-19)

In het belang van ieders gezondheid houden wij ons bij afspraken aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wat betekent dat voor onze werkzaamheden?

Coronavirus

Beschikbaarheid kantoren

Onze kantoren zijn alleen op afspraak geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Telefonisch zijn wij goed bereikbaar.

Wat betekent dat voor ons en dus ook voor jou?

Wij werken met inachtneming van een gezonde en verantwoorde werkplek waarin de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Een groot deel van onze gesprekken kunnen telefonisch of digitaal worden uitgevoerd, dit kunnen informatie- of oriëntatiegesprekken, verkoop- of koopadviezen, hypotheekadviezen, nieuwbouwgesprekken en uitleg van koopovereenkomsten of een gesprek over een verzekering. Wij hebben de geschikte middelen en programma’s hiervoor.

Wat voor een advies geldt er voor bezoek aan jouw woning?

Om verdere verspreiding tegen te gaan, wordt geadviseerd bij 'fysieke contacten' de nu geldende gezondheidsrichtlijnen van de RIVM goed te volgen. Dit houdt in dat bezichtigingen kunnen plaatsvinden, echter onder strikte voorwaarden:

- Wij voorkomen groepen mensen in één woning en beperken de bezichtiging tot 2 klanten (exclusief de aankoopmakelaar). Wij maken ook van te voren duidelijk afspraken met de geïnteresseerde, dit melden wij ook in de afspraakbevestiging.
- Je bent tijdens de bezichtiging(en) even buitenshuis.
- We gaan niet met meer dan twee mensen (exclusief makelaar) een woning in.
- Een bezichtiging met mensen die verkouden zijn of hoesten (dit vragen wij van te voren) gaat niet door.
- Wij schudden geen handen.
- Het dragen van een mondkapje is aan te raden. Een mondkapje is verplicht indien het niet mogelijk is om een afstand van 1,5 meter te bewaren.
- Deurklinken en leuningen worden vooraf en achteraf schoon gemaakt.
- Aan de kijkers wordt gevraagd niets aan te raken (kranen, lichtschakelaars e.d.).
- Iedereen blijft op 1,5 meter afstand.
- De bezichtiging duurt niet langer dan noodzakelijk.
- Bij meerdere bezichtigingen wordt tussen de afspraken ruime tijd gecreëerd.
- Vanzelfsprekend heeft onze makelaar die de bezichtiging uitvoert geen ziekteverschijnselen.
- Desgewenst kunnen we een afspraak maken voor een bezichtiging via face-time. Dat is ook individueel en je kan alle vragen stellen die je wilt.

Bezoek aan ons kantoor

Wij vragen je dringend om je eventuele bezoek aan ons kantoor vooraf (telefonisch) aan te kondigen. Op deze manier kunnen wij de bezoeken aan ons kantoor inplannen en het aantal personen hiermee beperken. Daarnaast vragen wij je om met maximaal 2 personen te komen. Dit zorgt ervoor dat wij voldoende ruimte beschikbaar hebben om alle noodzakelijke afspraken op een verantwoorde manier te kunnen laten plaatsvinden. Blijf s.v.p. op minimaal 1,5 meter afstand van je gesprekspartner.

Waardebepalingen

Hiervoor gelden min of meer dezelfde richtlijnen:

- Ben je verkouden, heb je ziekteverschijnselen? Plan een nieuwe afspraak.
- Vanzelfsprekend heeft onze makelaar die bij je langs komt geen ziekteverschijnselen.
- Bij aankomst en vertrek schudden onze makelaars geen hand en wordt rekening gehouden met een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
- Wij dragen indien gewenst een mondkapje.
- Maximaal 2 personen, excl adviserende makelaar bij de waardebepaling.

Tekenen koopaktes

Voor het doornemen van de koopakte wordt een telefonische afspraak met je gemaakt, waarna deze ook digitaal kan worden getekend. Ook bij nieuwbouw worden de koop-/aannemingsovereenkomsten bij voorkeur digitaal ter ondertekening aangeboden. Vanzelfsprekend nemen wij de aktes volledig met je door.

Overdracht en levering bij de notaris

Onze makelaar is alleen nog aanwezig bij de inspectieronde en gaat niet op verzoek mee naar de afspraak bij de notaris.

Open Huis

Open huizen mogen niet meer georganiseerd worden.

Nieuwbouw

Het informatief doornemen van het project en de brochure of het begeleiden en ondertekenen van de koop- en contractstukken worden bij voorkeur digitaal uitgevoerd. Vanzelfsprekend bieden wij, binnen de kaders van de genoemde maatregelen, ook de mogelijkheid om dit fysiek op één van onze kantoren te houden.

Tot slot

Voor vragen of opmerkingen zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar. Wij zullen alles in het werk stellen om jou, ook in deze uitzonderlijke periode, van dienst te zijn zoals je dat van ons gewend bent. Samen hopen wij op deze wijze bij te dragen aan het onder controle brengen van het Coronavirus. Samen blijven we veilig!

Kom langs - of - Maak een afspraak